SwePub
Tyck till om SwePub Sök här!
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-19155"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-19155" > Verksamhetsberättel...

Verksamhetsberättelse Mat- och Måltidsvetenskap 2018

Biörklund Helgesson, Maria (författare)
Högskolan Kristianstad,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Gerberich, Johanna (författare)
Högskolan Kristianstad,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Höijer, Karin, Universitetslektor i mat- och måltidskunskap, 1971- (författare)
Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
visa fler...
Nyberg, Maria (författare)
Högskolan Kristianstad,Avdelningen för Mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Olsson, Viktoria, 1973- (författare)
Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Rothenberg, Elisabet, 1960- (författare)
Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Forskningsmiljön Mat, måltid, hälsa i 24-timmarsperspektivet
Wendin, Karin, 1963- (författare)
Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
ISBN 9789187973383
Kristianstad : Kristianstad University Press, 2019
Svenska 26 s.
  • Rapport (populärvet., debatt m.m.)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Året inleddes med en ny organisation för Högskolan Kristianstad och bildandetav fyra nya fakulteter. Avdelningen för Mat- och måltidsvetenskapingår numera i Fakulteten för Naturvetenskap tillsammans med avdelningenför Datavetenskap och avdelningen för Miljö och biologi. Det varinte bara för HKR som det gångna året innebar organisatoriska förändringarutan även för vår avdelning.Bitte Müller Hansen gick i pension efter nästan tio år som programansvarigför Gastronomiprogrammet och avdelningschef. Bitte har betytt oerhörtmycket för utveckling av programmet och har lagt ner stort engagemangi såväl utbildningen, som i sina kontakter med studenter och medarbetsmarknaden.

Ämnesord

ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies (hsv//eng)

Nyckelord

verksamhetsberättelse mat måltid 2019

Publikations- och innehållstyp

pop (ämneskategori)
rap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy