Tyck till om SwePub Sök
här!
Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-19155" >
Verksamhetsberättel...
Verksamhetsberättelse Mat- och Måltidsvetenskap 2018
-
- Biörklund Helgesson, Maria (författare)
- Högskolan Kristianstad,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
-
- Gerberich, Johanna (författare)
- Högskolan Kristianstad,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
-
- Höijer, Karin, Universitetslektor i mat- och måltidskunskap, 1971- (författare)
- Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
visa fler...
-
- Nyberg, Maria (författare)
- Högskolan Kristianstad,Avdelningen för Mat- och måltidsvetenskap,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
-
- Olsson, Viktoria, 1973- (författare)
- Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
-
- Rothenberg, Elisabet, 1960- (författare)
- Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Forskningsmiljön Mat, måltid, hälsa i 24-timmarsperspektivet
-
- Wendin, Karin, 1963- (författare)
- Högskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- ISBN 9789187973383
- Kristianstad : Kristianstad University Press, 2019
- Svenska 26 s.
- Relaterad länk:
-
http://hkr.diva-port... (primary) (Raw object)
Abstract
Ämnesord
Stäng
- Året inleddes med en ny organisation för Högskolan Kristianstad och bildandetav fyra nya fakulteter. Avdelningen för Mat- och måltidsvetenskapingår numera i Fakulteten för Naturvetenskap tillsammans med avdelningenför Datavetenskap och avdelningen för Miljö och biologi. Det varinte bara för HKR som det gångna året innebar organisatoriska förändringarutan även för vår avdelning.Bitte Müller Hansen gick i pension efter nästan tio år som programansvarigför Gastronomiprogrammet och avdelningschef. Bitte har betytt oerhörtmycket för utveckling av programmet och har lagt ner stort engagemangi såväl utbildningen, som i sina kontakter med studenter och medarbetsmarknaden.
Ämnesord
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies (hsv//eng)
Nyckelord
- verksamhetsberättelse mat måltid 2019
Publikations- och innehållstyp
- pop (ämneskategori)
- rap (ämneskategori)