SwePub
Tyck till om SwePub Sök här!
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-158090"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-158090" > Green Hackathon :

Green Hackathon : Hacking for sustainable food

Zapico, Jorge Luis (författare)
Linnéuniversitetet,KTH,Medieteknik och interaktionsdesign, MID,Centre for Sustainable Communications, CESC,Linnaeus University, Sweden,Institutionen för medieteknik (ME),KTH Royal Institute of Technology, Sweden
 (creator_code:org_t)
CEUR-WS, 2014
2014
Engelska.
Ingår i: Joint Workshop Proceedings of ICT4S 2014. - : CEUR-WS. ; , s. 38-42
  • Konferensbidrag (refereegranskat)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • The ICT4S Green Hackathon was an event exploring the use of information and communications technologies in sustainable food production and consumption, where developers, designer and problem owners met for creating prototypes and applications for a whole day. This article presents the concept, implementation, results and lessons learned from this event.

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies (hsv//eng)
NATURVETENSKAP  -- Data- och informationsvetenskap -- Medieteknik (hsv//swe)
NATURAL SCIENCES  -- Computer and Information Sciences -- Media and Communication Technology (hsv//eng)

Nyckelord

Food
Hackathon
Sustainability
Sustainable HCI
Media Technology

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Zapico, Jorge Lu ...
Om ämnet
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER
TEKNIK OCH TEKNO ...
och Annan teknik
NATURVETENSKAP
NATURVETENSKAP
och Data och informa ...
och Medieteknik
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Kungliga Tekniska Högskolan
Linnéuniversitetet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy