SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-44329"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-44329" > Köttkontrollens his...

Köttkontrollens historia : från allmänna slakthus till Livsmedelsverket

Danielsson-Tham, Marie-Louise, 1947- (författare)
Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
 (creator_code:org_t)
Uppsala : Statens livsmedelsverk, 2003
2003
Svenska.
Ingår i: Vår Föda. - Uppsala : Statens livsmedelsverk. ; :5, s. 20-25
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Veterinärmedicin (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Veterinary Science (hsv//eng)

Nyckelord

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Danielsson-Tham, ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Veterinärmedicin
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy