Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9290" >
God smak, dålig sma...
God smak, dålig smak och avsmak : om den kulturella och korrekta smaken
-
- Tellström, Richard (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
(creator_code:org_t)
- Örebro : Örebro universitet, 2008
- 2008
- Svenska.
-
Ingår i: Smaksinnet och den goda smaken. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685891 ; , s. 51-58
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Nyckelord
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas