SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9290"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9290" > God smak, dålig sma...

God smak, dålig smak och avsmak : om den kulturella och korrekta smaken

Tellström, Richard (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
 (creator_code:org_t)
Örebro : Örebro universitet, 2008
2008
Svenska.
Ingår i: Smaksinnet och den goda smaken. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685891 ; , s. 51-58
  • Konferensbidrag (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Nyckelord

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Tellström, Richa ...
Artiklar i publikationen
Smaksinnet och d ...
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy