SwePub
Tyck till om SwePub Sök här!
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-40861"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-40861" > Food Structure Anal...

Food Structure Analysis Using Light and Confocal Microscopy : Chapter 12

Öhgren, Camilla (författare)
RISE,Jordbruk och livsmedel
Lopez-Sanchez, Patricia (författare)
RISE,Jordbruk och livsmedel
Loren, Niklas (författare)
RISE,Jordbruk och livsmedel
 (creator_code:org_t)
Royal Society of Chemistry, 2020
2020
Engelska.
Ingår i: Handbook of Food Structure Development. - : Royal Society of Chemistry. - 9781782629221 - 9781788011273 - 9781788011785 - 9781788012164 ; , s. 287-308
  • Bokkapitel (refereegranskat)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Microstructure codes for the properties of food. Processing enables the microstructure. Food microstructures are in most cases hierarchical, heterogeneous, multiphase, and complex. A full understanding of the food microstructure requires the characterization at many different length scales. Light microscopy and confocal laser scanning microscopy are powerful tools to image food microstructures at the micrometer level. In this chapter, the principles and use of these microscopy techniques are described. Examples of the use of light microscopy and confocal laser scanning microscopy to characterize and understand the microstructures in bread and dough, fibrous vegetable protein structures, plant cell walls, fat-rich food, and mayonnaise are discussed. In the end, an outlook on the use of light microscopy and confocal laser scanning microscopy in foods is given..

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Öhgren, Camilla
Lopez-Sanchez, P ...
Loren, Niklas
Artiklar i publikationen
Handbook of Food ...
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy