SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:umu-5931"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:umu-5931" > Variations in lycop...

Variations in lycopene blood levels and tomato consumption across European countries based on the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study.

Jenab, Mazda (författare)
Ferrari, Pietro (författare)
Mazuir, Mathieu (författare)
visa fler...
Tjonneland, Anne (författare)
Clavel-Chapelon, Françoise (författare)
Linseisen, Jakob (författare)
Trichopoulou, Antonia (författare)
Tumino, Rosario (författare)
Bueno-de-Mesquita, Hendrik B (författare)
Lund, Eiliv (författare)
Gonzalez, Carlos A (författare)
Johansson, Gerd, (författare)
Umeå universitet, Näringsforskning
Key, Timothy J (författare)
Riboli, Elio (författare)
visa färre...
Umeå universitet Medicinska fakulteten. Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin. Näringsforskning. (creator_code:org_t)
2005
Engelska.
Ingår i: Journal Nutrition. - 0022-3166. ; 135:8, s. 2032S-6S
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Nyckelord

Anticarcinogenic Agents/*blood
Carotenoids/*blood
Europe
Food Habits
Humans
Lycopersicon esculentum
Neoplasms/*prevention & control
Nutrition Physiology

Publikations- och innehållstyp

art (ämneskategori)
ref (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy