SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:20300e64-c145-4a75-8b6d-75a6f68e0cd0"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:20300e64-c145-4a75-8b6d-75a6f68e0cd0" > What is the role of...

What is the role of traditional fermented foods to prevent heat stress at work?

Lundgren Kownacki, Karin (författare)
Lund University,Lunds universitet,Ergonomi och aerosolteknologi,Institutionen för designvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Ergonomics and Aerosol Technology,Department of Design Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Kuklane, Kalev (författare)
Lund University,Lunds universitet,Ergonomi och aerosolteknologi,Institutionen för designvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Ergonomics and Aerosol Technology,Department of Design Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Jakobsson, Kristina (författare)
Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för arbets- och miljömedicin,Institutionen för laboratoriemedicin,Medicinska fakulteten,Division of Occupational and Environmental Medicine, Lund University,Department of Laboratory Medicine,Faculty of Medicine
visa fler...
Gao, Chuansi (författare)
Lund University,Lunds universitet,Ergonomi och aerosolteknologi,Institutionen för designvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Ergonomics and Aerosol Technology,Department of Design Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Dahl, Mats (författare)
Lund University,Lunds universitet,Institutionen för psykologi,Samhällsvetenskapliga institutioner och centrumbildningar,Samhällsvetenskapliga fakulteten,Department of Psychology,Departments of Administrative, Economic and Social Sciences,Faculty of Social Sciences
Granér, Simon (författare)
Lund University,Lunds universitet,Institutionen för psykologi,Samhällsvetenskapliga institutioner och centrumbildningar,Samhällsvetenskapliga fakulteten,Department of Psychology,Departments of Administrative, Economic and Social Sciences,Faculty of Social Sciences
Linninge, Caroline (författare)
Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Institutionen för livsmedelsteknik,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Dahlqvist, Camilla (författare)
Lund University,Lunds universitet,Lungbiologi,Forskargrupper vid Lunds universitet,Matrixbiologi,Lungmedicin och Allergologi, Lund,Sektion II,Institutionen för kliniska vetenskaper, Lund,Medicinska fakulteten,Avdelningen för arbets- och miljömedicin,Institutionen för laboratoriemedicin,Lung Biology,Lund University Research Groups,Matrix Biology,Respiratory Medicine and Allergology,Section II,Department of Clinical Sciences, Lund,Faculty of Medicine,Division of Occupational and Environmental Medicine, Lund University,Department of Laboratory Medicine
Halder, Amitava (författare)
Lund University,Lunds universitet,Ergonomi och aerosolteknologi,Institutionen för designvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Ergonomics and Aerosol Technology,Department of Design Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2015
2015
Engelska.
Ingår i: The 31st International Congress on Occupational Health,Seoul, Korea, Republic of,2015-05-31.
  • Konferensbidrag (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Nyckelord

Occupational health
Fermented food
Heat stress

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy