1. |
|
|
2. |
- Borgström, Georg
(author)
-
Microbiological Problems of Frozen Food Products
- 1955
-
In: Advances in Food Research. - : SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige. - 0065-2628. ; 6:C, s. 163-230
-
Journal article (peer-reviewed)
|
|
3. |
|
|
4. |
- Drake, B
(author)
-
Reologins elementa
- 1961
-
In: Svenska Nationalkommittén för Mekanik, Reologisektionen, Meddelande. - : SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige. ; :1, s. 15-22
-
Reports (peer-reviewed)
|
|
5. |
- Ericson, L-E
(author)
-
Strålkonservering
- 1959
-
In: Svensk Kemisk Tidskrift. - : SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige. ; 71:6-7, s. 297-335
-
Reports (peer-reviewed)
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|
|