SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1149"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1149" > Frystorkning av råt...

Frystorkning av rått nötkött. 3, Studie av några tillagningsvariabler med jämförelse mellan muskler och mellan fryst och frystorkat rått nötkött

Bengtsson, O (författare)
RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
 (creator_code:org_t)
SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige, 1967
Svenska.
Serie: SIK Rapport, 0436-2071 ; 227
  • Rapport (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Jordbruk, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
rap (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Bengtsson, O
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Jordbruk skogsbr ...
och Livsmedelsvetens ...
Delar i serien
SIK Rapport,
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Hantera kakor

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy