Impact of rye food and physical activity on prostate cancer progression
Landberg, Rikard (författare)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science,Karolinska Institute,Department of Food Science, Uppsala BioCentre, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden; Nutritional Epidemiology Unit, Institute for Environmental Medicine, Karolinska Institutet, Stockholm, Sweden
Hansen, Rikke Dalgaard (författare)
Department of Diet, Genes and Environment, Danish Cancer Society Research Center, Copenhagen, Denmark
Moazzami, Ali (författare)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Kemi och Bioteknologi,The Department of Chemistry and Biotechnology,Department of Chemistry and Biotechnology, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
Umeå universitet,Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin
Tjønneland, Anne (författare)
Department of Diet, Genes and Environment, Danish Cancer Society Research Center, Copenhagen, Denmark
Åman, Per (författare)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science,Department of Food Science, Uppsala BioCentre, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
Hallmans, Göran, 1947- (författare)
Umeå universitet,Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin