SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:141989210"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:141989210" > Past and Recent Sal...

Past and Recent Salted Fish and Preserved Food Intakes Are Weakly Associated with Nasopharyngeal Carcinoma Risk in Adults in Southern China

Barrett, D (författare)
Karolinska Institutet
Ploner, A (författare)
Karolinska Institutet
Chang, ET (författare)
visa fler...
Liu, ZW (författare)
Zhang, CX (författare)
Liu, Q (författare)
Cai, YL (författare)
Zhang, Z (författare)
Chen, GM (författare)
Huang, QH (författare)
Xie, SH (författare)
Cao, SM (författare)
Shao, JY (författare)
Jia, WH (författare)
Zheng, YM (författare)
Liao, J (författare)
Chen, YF (författare)
Karolinska Institutet
Lin, LD (författare)
Ernberg, I (författare)
Karolinska Institutet
Adami, HO (författare)
Karolinska Institutet
Huang, GW (författare)
Zeng, Y (författare)
Zeng, YX (författare)
Ye, WM (författare)
Karolinska Institutet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2019
2019
Engelska.
Ingår i: The Journal of nutrition. - 1541-6100. ; 149:9, s. 1596-1605
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy