Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:kau-22154" > Organic matter cont...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01224naa a2200313 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:kau-22154 | |
003 | SwePub | |
008 | 130121s2001 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kau:diva-221542 URI |
040 | a (SwePub)kau | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Andersson, Niclas4 aut |
245 | 1 0 | a Organic matter content in black liquor inside and outside chips during kraft cooking |
264 | 1 | c 2001 |
338 | a print2 rdacarrier | |
500 | a Distrubution: Via KaU or Paperi ja Puu | |
650 | 7 | a TEKNIK OCH TEKNOLOGIERx Kemiteknik0 (SwePub)2042 hsv//swe |
650 | 7 | a ENGINEERING AND TECHNOLOGYx Chemical Engineering0 (SwePub)2042 hsv//eng |
653 | a Chemical Engineering | |
653 | a Kemiteknik | |
700 | 1 | a Wilson, David4 aut |
700 | 1 | a Germgård, Ulfu Karlstads universitet,Avdelningen för kemiteknik4 aut0 (Swepub:kau)ulfgermg |
700 | 1 | a Lindström, Tomas4 aut |
710 | 2 | a Karlstads universitetb Avdelningen för kemiteknik4 org |
773 | 0 | t Paperi ja Puug vol 83 no 7q vol 83 no 7 |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kau:diva-22154 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy