SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:lnu-99280"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:lnu-99280" > Negotiating Food Sy...

Negotiating Food Systems Resilience

Hansen, Angela R. (författare)
University of Cape Town, South Africa,Univ Cape Town, Cape Town, South Africa.
Ingram, John S.I. (författare)
University of Oxford, UK,Univ Oxford, Oxford, England.
Midgley, Gerald (författare)
Mälardalens högskola,Linnéuniversitetet,Institutionen för informatik (IK),University of Hull, UK;Mälardalens university, Sweden;Victoria University of Wellington, New Zealand;University of Canterbury, New Zealand;University of Queensland, Australia,LNU Systems Community,Innovation och produktrealisering,Univ Hull, Kingston Upon Hull, N Humberside, England.;Linnaeus Univ, Vaxjo, Sweden.;Victoria Univ Wellington, Wellington, New Zealand.;Univ Canterbury, Christchurch, New Zealand.;Univ Queensland, Brisbane, Qld, Australia.
University of Cape Town, South Africa Univ Cape Town, Cape Town, South Africa (creator_code:org_t)
2020-09-15
2020
Engelska.
Ingår i: Nature Food. - : Nature Publishing Group. - 2662-1355. ; 1, s. 519-519
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

NATURVETENSKAP  -- Data- och informationsvetenskap -- Systemvetenskap, informationssystem och informatik (hsv//swe)
NATURAL SCIENCES  -- Computer and Information Sciences -- Information Systems (hsv//eng)
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik -- Övrig annan teknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies -- Other Engineering and Technologies not elsewhere specified (hsv//eng)

Nyckelord

Informatik
Information Systems

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy