SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ltu-40362"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ltu-40362" > Validity of Selecte...

Validity of Selected Spatial Attributes in the Evaluation of 5-channel Microphone Techniques

Berg, Jan (författare)
Luleå tekniska universitet,Medier, ljudteknik och teater
Rumsey, Francis (författare)
Institute of Sound Recording, University of Surrey
 (creator_code:org_t)
Audio Engineering Society, Inc. 2002
2002
Engelska.
Ingår i: 112th AES Convention. - : Audio Engineering Society, Inc..
  • Konferensbidrag (refereegranskat)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Assessment of the spatial quality of reproduced sound is becoming more important as the number of techniques and systems affecting such quality increases. The presence of dimensions forming spatial quality has been indicated in earlier experiments by using attributes as descriptors for the dimensions. These attributes have been found relevant for describing the spatial quality of stimuli subjected to different modes of reproduction. In this paper, new attributes are elicited and the applicability of these and previously encountered attributes for assessment of spatial quality is tested in the context of new stimuli, recorded by means of 5-channel microphone techniques and reproduced through a 5.0 system.

Ämnesord

HUMANIORA  -- Annan humaniora -- Övrig annan humaniora (hsv//swe)
HUMANITIES  -- Other Humanities -- Other Humanities not elsewhere specified (hsv//eng)

Nyckelord

Ljudteknik
Audio Technology

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Berg, Jan
Rumsey, Francis
Om ämnet
HUMANIORA
HUMANIORA
och Annan humaniora
och Övrig annan huma ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Luleå tekniska universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy