Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-16587" >
Wine evaluation tra...
Wine evaluation training of sommelier students is succesful
-
- Jennerholm, Pontus (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Scander, Henrik (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Lööb, Christopher (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
(creator_code:org_t)
- 2011
- 2011
- Engelska.
-
Ingår i: BALANCING ART, INNOVATION & PERFORMANCE. ; , s. 221-224
- Relaterad länk:
-
https://oru.diva-por... (primary) (Raw object)
-
visa fler...
-
https://urn.kb.se/re...
-
visa färre...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- Sommelier students are trained to evaluate wine. This study examines how students differ in their use of systematic approach of tasting according to their level of training. In conclusion: the second and third year Bachelor students evaluated the wines more correctly and consistently. The statistical program PanelCheck was a valuable instrument in evaluating students training in wine evaluation.
Ämnesord
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)
Nyckelord
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)