SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-16587"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-16587" > Wine evaluation tra...

Wine evaluation training of sommelier students is succesful

Jennerholm, Pontus (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Scander, Henrik (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Lööb, Christopher (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
 (creator_code:org_t)
2011
2011
Engelska.
Ingår i: BALANCING ART, INNOVATION & PERFORMANCE. ; , s. 221-224
  • Konferensbidrag (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Sommelier students are trained to evaluate wine. This study examines how students differ in their use of systematic approach of tasting according to their level of training. In conclusion: the second and third year Bachelor students evaluated the wines more correctly and consistently. The statistical program PanelCheck was a valuable instrument in evaluating students training in wine evaluation.

Ämnesord

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)

Nyckelord

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Jennerholm, Pont ...
Scander, Henrik
Lööb, Christophe ...
Om ämnet
SAMHÄLLSVETENSKAP
SAMHÄLLSVETENSKA ...
och Annan samhällsve ...
och Tvärvetenskaplig ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy