Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-4069" >
Ready meal consumpt...
Ready meal consumption - when, where, why and by whom?
-
- Ahlgren, Mia K., 1974- (författare)
- RISE,Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
-
(creator_code:org_t)
- Örebro : Örebro Universitet, 2004
- Engelska 32 s.
-
Serie: Örebro Studies in Culinary Arts and Meal Science, 1652-2974 ; 3
-
Serie: SIK Rapport, 0436-2071 ; 726
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
-
visa fler...
-
https://urn.kb.se/re...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- consumer
- ready meals
- meal
- situation
- product development
- food choice
- attitude
- value
- belief
- preference
- SOCIAL SCIENCES
- SAMHÄLLSVETENSKAP
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- lic (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas