SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-46827"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-46827" > Vad kontrollerades ...

Vad kontrollerades under perioden 1850–1950 och vilka hjälpmedel i form av lagar, kunskap och teknik fanns att tillgå?

Bruce, Åke (författare)
Statens livsmedelsverk, Uppsala, Sverige
Danielsson-Tham, Marie-Louise, 1947- (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
 (creator_code:org_t)
Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien, 2015
2015
Svenska.
Ingår i: Mot ett modernt livsmedelssystem. - Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien. - 9789186573584 ; , s. 19-33
  • Bokkapitel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Bruce, Åke
Danielsson-Tham, ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Mot ett modernt ...
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy