Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-57967" >
Ny metodik för påvi...
Ny metodik för påvisning av Yersinia enterocolitica i livsmedel
-
- Norling, Börje (författare)
- Biologiska enheten, SLV
-
- Norberg, Per (författare)
- Biologiska enheten, SLV
-
- Pudas, Ia (författare)
- Biologiska enheten, SLV
-
visa fler...
-
- Thisted-Lambertz, Susanne (författare)
- Biologiska enheten, SLV
-
- Stålhandske, Per (författare)
- Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
-
- Danielsson Tham, Marie-Louise, 1947- (författare)
- Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
-
- Nilsson, Anders (författare)
- Biologiska enheten, SLV
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- Göteborg : Göteborgs universitet. Avdelningen för klinisk näringslära, 1994
- 1994
- Svenska.
-
Ingår i: Livsmedel 94. - Göteborg : Göteborgs universitet. Avdelningen för klinisk näringslära. ; , s. B3-B3
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)