SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-58469"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-58469" > Jämförelse av metod...

Jämförelse av metoder för typning av Listeria monocytogenes

Nerbrink, Eva (författare)
Swedish meats R & D
Borch, Elisabeth (författare)
Swedish meats R & D
Danielsson Tham, Marie-Louise, 1947- (författare)
Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
visa fler...
Hansen, Flemming (författare)
SF, Roskilde, Denmark
Tham, Wilhelm, 1951- (författare)
Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden
visa färre...
 (creator_code:org_t)
Kävlinge : Swedish Meats, 2000
Svenska 15 s.
Serie: Swedish meats R & D Rapport ; R I-364-98169
  • Rapport (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP  -- Medicinska och farmaceutiska grundvetenskaper -- Mikrobiologi inom det medicinska området (hsv//swe)
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES  -- Basic Medicine -- Microbiology in the medical area (hsv//eng)

Nyckelord

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
rap (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Nerbrink, Eva
Borch, Elisabeth
Danielsson Tham, ...
Hansen, Flemming
Tham, Wilhelm, 1 ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
MEDICIN OCH HÄLS ...
och Medicinska och f ...
och Mikrobiologi ino ...
Delar i serien
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy