Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-75833" > Acquiring taste :
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01493nam a2200277 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:oru-75833 | |
003 | SwePub | |
008 | 190819| | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-758332 URI |
040 | a (SwePub)oru | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a vet2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a ovr2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Scander, Henrik,d 1976-u Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan4 aut0 (Swepub:oru)hsr |
245 | 1 0 | a Acquiring taste :b Sommeliers on ‘good’ food and beverage combinations |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a SAMHÄLLSVETENSKAPx Annan samhällsvetenskapx Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap0 (SwePub)509012 hsv//swe |
650 | 7 | a SOCIAL SCIENCESx Other Social Sciencesx Social Sciences Interdisciplinary0 (SwePub)509012 hsv//eng |
653 | a Måltidskunskap | |
653 | a Culinary Arts and Meal Science | |
700 | 1 | a Neuman, Nicklasu Department of Food Studies, Nutrition and Dietetics, Uppsala University, Uppsala, Sweden4 aut |
700 | 1 | a Tellström, Richardu Department of Ethnology, History of Religions and Gender Studies, Stockholm University, Stockholm, Sweden4 aut |
700 | 1 | a Yngve, Agneta,d 1953-u Department of Food Studies, Nutrition and Dietetics, Uppsala University, Uppsala, Sweden4 aut |
710 | 2 | a Örebro universitetb Restaurang- och hotellhögskolan4 org |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-75833 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.