SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-94163"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-94163" > Minéralité du vin :

Minéralité du vin : une réalité sensorielle?

Ballester, Jordi (författare)
Centre des Sciences du Goût et de l’Alimentation, Dijon, France; IUVV Jules Guyot, Université de Bourgogne, Dijon, France
Mihnea, Mihaela, 1983- (författare)
Centre des Sciences du Goût et de l’Alimentation, Dijon, France
Peyron, Dominique (författare)
Centre des Sciences du Goût et de l’Alimentation, Dijon, France; IUVV Jules Guyot, Université de Bourgogne, Dijon, France
visa fler...
Valentin, Dominique (författare)
Centre des Sciences du Goût et de l’Alimentation, Dijon, France; AgroSup Dijon, Dijon, France
visa färre...
 (creator_code:org_t)
Oenoplurimédia, 2011
2011
Franska.
Ingår i: Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques. - : Oenoplurimédia. - 0760-9868. ; :141, s. 43-44
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy