Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9492" >
Culinary art and me...
Culinary art and meal science : the meal project
-
- Algotson, A. (författare)
- Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi, School of Hospitality, Culinary Arts & Meal Science
-
- Gustafsson, Inga-Britt (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Hall, Gunnar (författare)
- Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi, School of Hospitality, Culinary Arts & Meal Science
-
(creator_code:org_t)
- Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Reserach Centre at Bournemouth University, UK, 2003
- 2003
- Engelska.
-
Ingår i: Culinary arts and sciences IV. - Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Reserach Centre at Bournemouth University, UK. - 1858991390 ; , s. 190-190
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Nyckelord
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas