Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9493" >
Situational influen...
Situational influences on the consumption of ready meals
-
- Ahlgren, Mia, 1974- (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Gustafsson, Inga-Britt (författare)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Hall, G. (författare)
- SIK
-
(creator_code:org_t)
- Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Reserach Centre at Bournemouth University, UK, 2003
- 2003
- Engelska.
-
Ingår i: Culinary arts and sciences IV. - Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Reserach Centre at Bournemouth University, UK. - 1858991390 ; , s. 192-192
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Nyckelord
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas