SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1409"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1409" > Lipid oxidation in ...

Lipid oxidation in foods. A study of the development of oxidative off-flavours and the kinetics of volatile compound formation. Summary of dissertation

Hall, G (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
 (creator_code:org_t)
ISBN 9172901187
SIK Svenska Livsmedelsinstitutet, Göteborg, Sverige, 1983
Engelska.
Serie: SIK Rapport, 0436-2071 ; 521
  • Rapport (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
rap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Hall, G
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Delar i serien
SIK Rapport,
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy