SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-26325"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-26325" > Thermodynamics of t...

LIBRIS Formathandbok  (Information om MARC21)
FältnamnIndikatorerMetadata
00001584naa a2200313 4500
001oai:DiVA.org:ri-26325
003SwePub
008161208s1998 | |||||||||||000 ||eng|
024a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-263252 URI
040 a (SwePub)ri
041 a engb eng
042 9 SwePub
072 7a ref2 swepub-contenttype
072 7a art2 swepub-publicationtype
100a Mancera, RL4 aut
2451 0a Thermodynamics of the hydration of non-polar substances
264 1c 1998
338 a print2 rdacarrier
500 a A1190
520 a We re-examine the numerical value and physical significance of TS , the temperature where the entropy of transfer Δ WLCP fitting function. It is concluded that the interpretation of TS as the temperature where hydration ceases cannot be sustained. As previously reported [R.L. Baldwin, N. Muller, Proc. Natl. Acad. Sci. USA, 89 (1992) 7110], hydration must vanish at a temperature T1 >TS, where its experimental manifestation, i.e., ΔWL CP, is zero. We discuss the concept of water relaxation around a non-polar solute molecule and its relation to the hydration process.
653 a Hydrophobic effect
653 a Aqueous solutions
653 a Protein folding.
700a Kronberg, Bu RISE,YKI – Ytkemiska institutet4 aut
700a Costas, M4 aut
700a Silveston, R4 aut
710a RISEb YKI – Ytkemiska institutet4 org
773t Biophysical Chemistryg 70, s. 57-63q 70<57-63x 0301-4622x 1873-4200
8564 8u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-26325

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Mancera, RL
Kronberg, B
Costas, M
Silveston, R
Artiklar i publikationen
Biophysical Chem ...
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy