Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8353" >
The microflora of s...
The microflora of semi-preserved fish products. : 2. The effect of the quality of raw materials, added materials, and storage conditions
-
- Erichsen, Inger (författare)
- RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
-
- Molin, Nils (författare)
- RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
-
(creator_code:org_t)
- 1964
- 1964
- Engelska.
-
Ingår i: Antonie van Leeuwenhoek. ; 30:2, s. 197-208
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- Food Engineering
- Livsmedelsteknik
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas