SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8632"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8632" > Processing of food ...

Processing of food powders

Ahrné, Lilia (författare)
RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
Chamayou, A. (författare)
Dewettinck, K. (författare)
visa fler...
Depypere, F. (författare)
Dumoulin, E. (författare)
Fitzpatrick, J. (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
New York, NY : Springer New York, 2008
2008
Engelska.
Ingår i: Food Materials Science: Principles and Practice. - New York, NY : Springer New York. ; , s. 341-368
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • The development of formulation engineering concepts in food manufacturing and the demand for diversity in food products has driven a substantial market increase for food ingredients. Most ingredients are supplied in powder form and therefore a better understanding of dispersed solid food systems is important both for food ingredient manufactures and food producers. © 2008 Springer Science+Business Media, LLC.

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Ahrné, Lilia
Chamayou, A.
Dewettinck, K.
Depypere, F.
Dumoulin, E.
Fitzpatrick, J.
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy