Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8632" >
Processing of food ...
Processing of food powders
-
- Ahrné, Lilia (författare)
- RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
-
Chamayou, A. (författare)
-
Dewettinck, K. (författare)
-
visa fler...
-
Depypere, F. (författare)
-
Dumoulin, E. (författare)
-
Fitzpatrick, J. (författare)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- New York, NY : Springer New York, 2008
- 2008
- Engelska.
-
Ingår i: Food Materials Science: Principles and Practice. - New York, NY : Springer New York. ; , s. 341-368
- Relaterad länk:
-
http://www.scopus.co...
-
visa fler...
-
https://urn.kb.se/re...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- The development of formulation engineering concepts in food manufacturing and the demand for diversity in food products has driven a substantial market increase for food ingredients. Most ingredients are supplied in powder form and therefore a better understanding of dispersed solid food systems is important both for food ingredient manufactures and food producers. © 2008 Springer Science+Business Media, LLC.
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- Food Engineering
- Livsmedelsteknik
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas