SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8658"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8658" > Liquid holding capa...

LIBRIS Formathandbok  (Information om MARC21)
FältnamnIndikatorerMetadata
00001306naa a2200301 4500
001oai:DiVA.org:ri-8658
003SwePub
008160908s1993 | |||||||||||000 ||eng|
024a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-86582 URI
040 a (SwePub)ri
041 a eng
042 9 SwePub
072 7a ref2 swepub-contenttype
072 7a art2 swepub-publicationtype
100a Ofstad, R.4 aut
2451 0a Liquid holding capacity and structural changes during heating of fish muscle :b Cod (Gadus Morhua L.) and salmon (Salmo Salar).
264 1c 1993
338 a print2 rdacarrier
650 7a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe
650 7a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng
653 a Food Engineering
653 a Livsmedelsteknik
700a Kidman, Siwu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut
700a Myklebust, R.4 aut
700a Hermansson, Ann-Marieu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut
710a RISEb SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 org
773t Food Structureg 12, s. 163-174q 12<163-174
8564 8u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8658

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Ofstad, R.
Kidman, Siw
Myklebust, R.
Hermansson, Ann- ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy