Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8658" > Liquid holding capa...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01306naa a2200301 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:ri-8658 | |
003 | SwePub | |
008 | 160908s1993 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-86582 URI |
040 | a (SwePub)ri | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Ofstad, R.4 aut |
245 | 1 0 | a Liquid holding capacity and structural changes during heating of fish muscle :b Cod (Gadus Morhua L.) and salmon (Salmo Salar). |
264 | 1 | c 1993 |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe |
650 | 7 | a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng |
653 | a Food Engineering | |
653 | a Livsmedelsteknik | |
700 | 1 | a Kidman, Siwu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut |
700 | 1 | a Myklebust, R.4 aut |
700 | 1 | a Hermansson, Ann-Marieu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut |
710 | 2 | a RISEb SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 org |
773 | 0 | t Food Structureg 12, s. 163-174q 12<163-174 |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8658 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.