SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8931"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8931" > Flavor changes in w...

Flavor changes in whole milk powder during storage. : 2. The kinetics of the formation of volatile fat oxidation products and other volatile compounds.

Hall, G. (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
Andersson, J. (författare)
Lingnert, Hans (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
visa fler...
Olofsson, Bertil K. (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
1985
1985
Engelska.
Ingår i: Journal of Food Quality. ; 7, s. 153-190
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Hall, G.
Andersson, J.
Lingnert, Hans
Olofsson, Bertil ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy