SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8947"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8947" > Lactic fermentation...

  • Svanberg, Ulf,1945RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning,Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology (författare)

Lactic fermentation of non-tannin and high-tannin cereals : Effects of in vitro estimation of iron availability and phytate hydrolysis.

  • Artikel/kapitelEngelska1993

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1993
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-8947
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8947URI
  • https://research.chalmers.se/publication/221341URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Lorri, W.Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology (författare)
  • Sandberg, Ann-Sofie,1951Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology(Swepub:cth)annsandb (författare)
  • RISESIK – Institutet för livsmedelsforskning (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Journal of Food Science58:2, s. 408-4121750-38410022-1147

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Svanberg, Ulf, 1 ...
Lorri, W.
Sandberg, Ann-So ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER
TEKNIK OCH TEKNO ...
och Annan teknik
och Livsmedelsteknik
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
MEDICIN OCH HÄLS ...
och Hälsovetenskap
och Näringslära
Artiklar i publikationen
Journal of Food ...
Av lärosätet
RISE
Chalmers tekniska högskola

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy