Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9049" >
Fracture force, har...
Fracture force, hardness and brittleness in crisp bread, with a generalized regression analysis approach to instrumental-sensory comparisons.
-
- Andersson, Yngve (författare)
- RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
-
- Drake, Birger (författare)
- RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
-
Granquist, A. (författare)
-
visa fler...
-
Halldin, L. (författare)
-
Johansson, B. (författare)
-
- Pangborn, Ros-Marie (författare)
- RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 1973
- 1973
- Engelska.
-
Ingår i: Journal of Texture Studies. ; 4, s. 119-144
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- Food Engineering
- Livsmedelsteknik
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas