SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9091"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9091" > Effect of time and ...

Effect of time and temperature of storageafter cooking on the sensory quality of Bintje potatoes

Lundgren, Birgit (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
Karlström, B. (författare)
Ljungqvist, A.-C. (författare)
 (creator_code:org_t)
1979
1979
Engelska.
Ingår i: Journal of the Science of Food and Agriculture. ; 30, s. 305-318
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Lundgren, Birgit
Karlström, B.
Ljungqvist, A.-C ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy