SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9133"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9133" > Lactic acid ferment...

Lactic acid fermentation of fresh and stored carrot. : Chemical, microbial and sensory evaluation of products.

Andersson, R.E. (författare)
Eriksson, Caj (författare)
RISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet
Salomonsson, A.-C. (författare)
visa fler...
Theander, O. (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
1990
1990
Engelska.
Ingår i: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie. ; 23, s. 34-40
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Nyckelord

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Andersson, R.E.
Eriksson, Caj
Salomonsson, A.- ...
Theander, O.
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy