Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9304" > Studier över inverk...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01154naa a2200265 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:ri-9304 | |
003 | SwePub | |
008 | 160908s1964 | |||||||||||000 ||swe| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-93042 URI |
040 | a (SwePub)ri | |
041 | a swe | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a vet2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Abrahamsson, K.u RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning4 aut |
245 | 1 0 | a Studier över inverkan av olika kemikalier på toxinproduktionen hos Clostridium Botulinum typ E |
264 | 1 | c 1964 |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe |
650 | 7 | a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng |
653 | a Food Engineering | |
653 | a Livsmedelsteknik | |
710 | 2 | a RISEb SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning4 org |
773 | 0 | t Nordisk Hygienisk Tidskriftg 45:1, s. 49-58q 45:1<49-58 |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-9304 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.