Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-985" > Frysning av rabarber.
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01235nam a2200277 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:ri-985 | |
003 | SwePub | |
008 | 160907s1958 | |||||||||||000 ||swe| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-9852 URI |
040 | a (SwePub)ri | |
041 | a swe | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a rap2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Rappe, Au RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning4 aut |
245 | 1 0 | a Frysning av rabarber. |
264 | 1 | b SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige,c 1958 |
338 | a electronic2 rdacarrier | |
490 | 0 | a SIK Rapport,x 0436-2071 ;v 62 |
650 | 7 | a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe |
650 | 7 | a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng |
653 | a Food Engineering | |
653 | a Livsmedelsteknik | |
710 | 2 | a RISEb SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning4 org |
856 | 4 | u https://ri.diva-portal.org/smash/get/diva2:958526/FULLTEXT01.pdfx primaryx Raw objecty fulltext |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-985 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy