SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:su-14228"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:su-14228" > Differences in the ...

Differences in the frequency of micronucleated erythrocytes in humans in relation to consumption of fried carbohydrate-rich food.

Abramsson-Zetterberg, Lilianne (författare)
Vikström, Anna C (författare)
Stockholms universitet,Institutionen för miljökemi
Törnqvist, Margareta (författare)
Stockholms universitet,Institutionen för miljökemi
visa fler...
Hellenäs, Karl-Erik (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2008
2008
Engelska.
Ingår i: Mutat Res. - 0027-5107. ; 653:1-2, s. 50-6
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

  • Mutat Res (Sök värdpublikationen i LIBRIS)

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy