Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:umu-208498" >
Rye products and pr...
Rye products and prevention of type 2 diabetes
-
- Landberg, Rikard (författare)
- Department of Food Science, BioCenter, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden; Nutritional Epidemiology Unit, Institute for Environmental Medicine, Karolinska Institutet, Stockholm, Sweden
-
- Kolehmainen, Marjukka (författare)
- Department of Clinical Nutrition, Food and Health Research Centre, University of Eastern Finland, Kuopio, Finland
-
- Poutanen, Kaisa (författare)
- Department of Clinical Nutrition, Food and Health Research Centre, University of Eastern Finland, Kuopio, Finland
-
visa fler...
-
- Mykkänen, Hannu (författare)
- Department of Clinical Nutrition, Food and Health Research Centre, University of Eastern Finland, Kuopio, Finland
-
- Hallmans, Göran, 1947- (författare)
- Umeå universitet,Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- Woodhead Publishing Limited, 2014
- 2014
- Engelska.
-
Ingår i: Rye and health. - : Woodhead Publishing Limited. - 9780128122884 - 9781891127816 ; , s. 205-225
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
-
visa fler...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- kap (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas