Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-18453" >
Effects of meals wi...
Effects of meals with calcuated high or low glycemic index compared with a high protein meal on appetite, cognitive performance and subjective state
-
- Andersson, Agneta (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)
-
- Sjödin, Anders (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap
-
- Vessby, Bengt (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap
-
visa fler...
-
Dye, Louise (författare)
-
Blundell, John (författare)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2005
- 2005
- Engelska.
-
Ingår i: Presentation vid 23rd International Symposium on Diabetes and Nutrition, DNSG, 30 juni-3 juli, Ebeltoft, Danmark.
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- pop (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)