Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-18453" >
Effects of meals wi...
-
Andersson, AgnetaUppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)
(författare)
Effects of meals with calcuated high or low glycemic index compared with a high protein meal on appetite, cognitive performance and subjective state
- Artikel/kapitelEngelska2005
Förlag, utgivningsår, omfång ...
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:uu-18453
-
https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-18453URI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:pop swepub-contenttype
-
Ämneskategori:kon swepub-publicationtype
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Sjödin, AndersUppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap(Swepub:uu)anderssd
(författare)
-
Vessby, BengtUppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap(Swepub:uu)bengvess
(författare)
-
Dye, Louise
(författare)
-
Blundell, John
(författare)
-
Uppsala universitetInstitutionen för folkhälso- och vårdvetenskap
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Presentation vid 23rd International Symposium on Diabetes and Nutrition, DNSG, 30 juni-3 juli, Ebeltoft, Danmark
Internetlänk