Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-18453" > Effects of meals wi...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01587naa a2200289 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:uu-18453 | |
003 | SwePub | |
008 | 061221s2005 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-184532 URI |
040 | a (SwePub)uu | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a pop2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a kon2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Andersson, Agnetau Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)4 aut0 (Swepub:uu)agnetaand |
245 | 1 0 | a Effects of meals with calcuated high or low glycemic index compared with a high protein meal on appetite, cognitive performance and subjective state |
264 | 1 | c 2005 |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAPx Hälsovetenskapx Näringslära0 (SwePub)303042 hsv//swe |
650 | 7 | a MEDICAL AND HEALTH SCIENCESx Health Sciencesx Nutrition and Dietetics0 (SwePub)303042 hsv//eng |
700 | 1 | a Sjödin, Andersu Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap4 aut0 (Swepub:uu)anderssd |
700 | 1 | a Vessby, Bengtu Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap4 aut0 (Swepub:uu)bengvess |
700 | 1 | a Dye, Louise4 aut |
700 | 1 | a Blundell, John4 aut |
710 | 2 | a Uppsala universitetb Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap4 org |
773 | 0 | t Presentation vid 23rd International Symposium on Diabetes and Nutrition, DNSG, 30 juni-3 juli, Ebeltoft, Danmark |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-18453 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.