SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-27615"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-27615" > Low-fat mayonnaise:...

Low-fat mayonnaise: Influences of fat content, aroma compounds and thickeners

Wendin, K (författare)
Uppsala universitet
Aaby, K (författare)
Uppsala universitet
Edris, A (författare)
Uppsala universitet
visa fler...
Ellekjaer, MR (författare)
Uppsala universitet
Albin, R (författare)
Uppsala universitet
Bergenstahl, B (författare)
Uppsala universitet
Johansson, L (författare)
Uppsala universitet
Willers, EP (författare)
Uppsala universitet
Solheim, R (författare)
Uppsala universitet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
OXFORD UNIV PRESS, 1997
1997
Engelska.
Ingår i: FOOD HYDROCOLLOIDS. - : OXFORD UNIV PRESS. - 0268-005X. ; 11:1, s. 87-99
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • The effects of fat content and thickeners, propylene glycol alginate (PGA; 1.40%) and guar gum (1.55%), on sensory and instrumental quality descriptors on reduced fat mayonnaises (15 and 30% fat) with and without added aroma compounds, citral (semi-polar)

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy