Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28222" >
Sensory evaluation ...
-
Haglund Åsa, Johansson Lisbeth, Berglund Lars, Dahlstedt LarsUppsala universitet,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)
(författare)
Sensory evaluation of carrots from ecological and conventional growing systems
- Artikel/kapitelEngelska1999
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
ELSEVIER SCI LTD,1999
-
printrdacarrier
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:uu-28222
-
https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-28222URI
Kompletterande språkuppgifter
-
Språk:engelska
-
Sammanfattning på:engelska
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:vet swepub-contenttype
-
Ämneskategori:art swepub-publicationtype
Anmärkningar
-
Addresses: Haglund A, Uppsala Univ, Dept Domest Sci, Dag Hammarskjolds Vag 21, S-75237 Uppsala, Sweden. Uppsala Univ, Dept Domest Sci, S-75237 Uppsala, Sweden. Uppsala Univ, Dept Geriatr, S-75125 Uppsala, Sweden. Swedish Univ Agr Sci, Dept Crop Prod Sci,
-
The aim of this study was to establish whether there are sensory differences between conventionally and ecologically grown carrots. The results showed that year, growing system and variety had an impact on sensory quality. A consistent trend for two conse
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Uppsala universitetInstitutionen för hushållsvetenskap (IHV)
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:FOOD QUALITY AND PREFERENCE: ELSEVIER SCI LTD10:1, s. 23-290950-3293
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas
- Sök vidare i:
-
Google
-
Google Book Search
-
Google Scholar
- Wikipedia om författaren:
- Johansson_Lisbeth_Berglund_Lars_Dahlstedt_Lars_Haglund_Åsa
- Haglund Åsa, Johansson Lisbeth, Berglund Lars, Dahlstedt Lars
- en