SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28226"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28226" > Comparison of fatty...

Comparison of fatty acid composition and astaxanthin content in healthy and by M74 affected salmon eggs from three Swedish river stocks

Pickova, J (författare)
Uppsala universitet
Kiessling, A (författare)
Uppsala universitet
Pettersson, A (författare)
Uppsala universitet
visa fler...
Dutta, PC (författare)
Uppsala universitet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD, 1998
1998
Engelska.
Ingår i: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY B-BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY. - : PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD. - 0305-0491. ; 120:2, s. 265-271
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • M74 is an extremely lethal syndrome appearing during the yolk sac-swim up stage. The syndrome is known in the Baltic Sea salmon but is still unknown in Atlantic salmon. In this study, Baltic salmon eggs from females showing M74 syndrome were compared with

Nyckelord

astaxanthin; fatty acid composition; lipid; M74 syndrome; temperature; reproduction; Salmo salar; LIPIDS; FISH; CAROTENOIDS; SALAR

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Pickova, J
Kiessling, A
Pettersson, A
Dutta, PC
Artiklar i publikationen
COMPARATIVE BIOC ...
Av lärosätet
Uppsala universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy