Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28243" >
Sensory evaluation ...
Sensory evaluation of wholemeal bread from ecologically and conventionally grown wheat
-
- Johansson, Lisbeth (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)
-
Dahlstedt, Lars (författare)
-
Haglund, Åsa (författare)
-
(creator_code:org_t)
- 1998
- 1998
- Engelska.
-
Ingår i: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE. - 0733-5210. ; 27:2, s. 199-207
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- The purpose of the project was to study how conventional and ecological farming systems and different dough kneading intensity affected the baking properties of wholemeal flour, and how those properties affected the taste and consistency of wholemeal brea
Nyckelord
- ecological farming; organic farming; wheat; wholemeal; bread; sensory evaluation
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas