SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-304886"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-304886" > Cooking as a health...

Cooking as a healthy behaviour

Erlich, Rita (författare)
Yngve, Agneta (författare)
Karolinska Institute, Stockholm, Sweden,Agneta Yngve
Wahlqvist, Mark L (författare)
 (creator_code:org_t)
Cambridge, United Kingdom : Cambridge University Press, 2012
2012
Engelska.
Ingår i: Public Health Nutrition. - Cambridge, United Kingdom : Cambridge University Press. - 1368-9800 .- 1475-2727. ; 15:7, s. 1139-1140
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

HUMANIORA  -- Annan humaniora -- Övrig annan humaniora (hsv//swe)
HUMANITIES  -- Other Humanities -- Other Humanities not elsewhere specified (hsv//eng)
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP  -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES  -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)

Nyckelord

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Erlich, Rita
Yngve, Agneta
Wahlqvist, Mark ...
Om ämnet
HUMANIORA
HUMANIORA
och Annan humaniora
och Övrig annan huma ...
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
MEDICIN OCH HÄLS ...
och Hälsovetenskap
och Näringslära
Artiklar i publikationen
Public Health Nu ...
Av lärosätet
Uppsala universitet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy