Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-63930" >
Effects of dietary ...
Effects of dietary anthocyanins on tocopherols and lipids in rats.
- Artikel/kapitelEngelska2002
Förlag, utgivningsår, omfång ...
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:uu-63930
-
https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-63930URI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:ref swepub-contenttype
-
Ämneskategori:art swepub-publicationtype
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Kamal-Eldin, A
(författare)
-
Lundh, T
(författare)
-
Maatta, K
(författare)
-
Torronen, R
(författare)
-
Vessby, BUppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Clinical Nutrition
(författare)
-
Uppsala universitetInstitutionen för folkhälso- och vårdvetenskap
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:J Agric Food Chem50, s. 7226-
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas