SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-84802"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-84802" > Stability of sulpho...

Stability of sulphonamide drugs in meat during storage

Alfredsson, G (författare)
Uppsala universitet
Ohlsson, A (författare)
Uppsala universitet
 (creator_code:org_t)
TAYLOR & FRANCIS LTD, 1998
Engelska 302-306 s.
Ingår i: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS. - : TAYLOR & FRANCIS LTD. ; 15:3
  • Annan publikation (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Incurred samples from a pig treated with sulphamethazine and spiked samples of the same concentration were compared during frozen storage. The contents of sulphamethazine in the different types of samples decreased similarly to about 50% after 15 months.

Nyckelord

sulphamethazine; sulphadiazine; sulphapyridine; sulphamerazine; sulphadoxine; bovine; swine; SULFAMETHAZINE; RESIDUES; COOKING; TISSUE; PORK

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
ovr (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Alfredsson, G
Ohlsson, A
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Uppsala universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy