Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/162257" >
Collaborative resea...
-
McKelvey, Maureen,1965Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för ekonomi och samhälle, Innovation and Entrepreneurship (IIE),Department of Economy and Society, Innovation and Entrepreneurship (IIE)
(författare)
Collaborative research in Innovative Food: An example of renewing a traditional low-tech industry
- Artikel/kapitelEngelska2013
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Cheltenham, U.K.Edward Elgar Publishers,2013
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:gup.ub.gu.se/162257
-
https://gup.ub.gu.se/publication/162257URI
-
https://doi.org/10.4337/9781781005491.00022DOI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:vet swepub-contenttype
-
Ämneskategori:kap swepub-publicationtype
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Ljungberg, Daniel,1980Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för ekonomi och samhälle, Innovation and Entrepreneurship (IIE),Department of Economy and Society, Innovation and Entrepreneurship (IIE)(Swepub:gu)xljund
(författare)
-
Laage-Hellman, Jens,1947
(författare)
-
Göteborgs universitetInstitutionen för ekonomi och samhälle, Innovation and Entrepreneurship (IIE)
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:How Entrepreneurs Do What they Do: Case Study of Knowledge Intensive Entrepreneurship / McKelvey, M. and A.H. Lassen (eds.)Cheltenham, U.K. : Edward Elgar Publishers9781781005491
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas