Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173469" >
Human iron absorpti...
Human iron absorption from bread: Inhibiting effects of cereal fiber, phytate and inositol phosphates with different numbers of phosphate groups
-
- Brune, Mats, 1950 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för invärtesmedicin,Institute of Internal Medicine,University of Gothenburg
-
- Rossander-Hulthén, Lena, 1947 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för invärtesmedicin,Institute of Internal Medicine,University of Gothenburg
-
- Hallberg, Leif, 1923 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för invärtesmedicin,Institute of Internal Medicine,University of Gothenburg
-
visa fler...
-
- Gleerup, Anne (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för invärtesmedicin,Institute of Internal Medicine,University of Gothenburg
-
- Sandberg, Ann-Sofie, 1951 (författare)
- Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 1992
- 1992
- Engelska.
-
Ingår i: Journal of Nutrition. - 0022-3166 .- 1541-6100. ; 122, s. 442-449
- Relaterad länk:
-
https://gup.ub.gu.se...
-
visa fler...
-
https://research.cha...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas